Blog

Werken op kantoor is zeker wél leuk!

dinsdag 18 december 2018
De tijd van suffe, ongezellige kleurloze kantoren is gelukkig al enkele jaren voorbij. In de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw waren kantoorruimtes erg saai, na de eeuwwisseling kregen kantoorinrichtingen meer aandacht en werd functionaliteit steeds belangrijker. Tegenwoordig mag (nee moet) werken op kantoor weer leuk zijn!
De inrichtingen zijn weer wat speelser en invloeden uit de jaren 60 keren terug. Een retro revival! Misschien is deze opleving wel te danken aan de Netflix serie Mad Men, waarin een duidelijk beeld gegeven wordt van een Amerikaanse kantoorinrichting in de jaren 60. Deze retro kantoren zijn echt jaloersmakend te noemen.

In ons werk zijn we natuurlijk iedere dag bezig om kantoren in te richten. Als kantoorfreaks is dat hetgeen waar we heel blij van worden en waar we ook goed in zijn. We vinden het belangrijk om een omgeving waarin gewerkt, gestudeerd, gegeten, gedronken en gepraat wordt, functioneel, gezellig en mooi te maken.

Omdat we daar de hele dag mee bezig zijn, weten we natuurlijk de nieuwste trends, leuke weetjes en maken we onderweg veel mee. Vanaf nu zullen we een maandelijkse blog schrijven over het leven van échte kantoorfreaks en hun gebeurtenissen!
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn